Flaggstang spesial

I tillegg til våre standard flaggstenger, lager vi spesial stenger. Vi har spesialprodukter slik som maritim flaggstang, fasadestang og feststang. Ønsker du en annen farge eller en annen fasong, så hjelper vi å innfri dine ønsker.


Maritim flaggstang

En maritim stang gir følelsen av aktivitet. Det setter preg på eiendommen og man kan signalisere til omverdenen at her er det liv og røre. Her kan du brukes maritime flagg, egne logoflagg/vimpler, eller familieemblem. Det er også en fin måte å sette pris på utenlandske gjester med deres nasjonsflagg og -vimpler.

Maritim flaggstang
Maritim flaggstang i tre

Feststang

Feststanga passer perfekt hvis du har en liten hage, bor i rekkehus, leilighet, hybel, har balkong, veranda eller takterrasse, eller hvis du bare ønsker en liten og flyttbar flaggstang. Den er enkel og veldig brukervennlig, samtidig som den tar seg meget godt ut. Feststanga gjør at ALLE kan få heist flagget på bursdagen sin. Skal du se fotballkamp med kompisene dine, er denne stanga genial å henge supporter flagget opp i, både utenfor døra, eller inne i stua.
Dimensjon: 7x7x230 cm – firkant nede ved rota, dreid rund opp til toppen. Materialet: Limtre Gran – beste kvalitet! Den kommer ferdig hvitmalt, med kule, et 70 cm flagg, line til flagget, samt bolter og skruer til montering. Den er lett å sette opp, står stødig i vær og vind og du kan henge den opp etter veggen når du ikke bruker den.

Feststang
Feststang

Fasadestang

Fasadestenger er mye brukt i bysentrum vi lager nye tilpasset gamle beslag, eller lager nye.
Disse leverer vi i alle lengder, farger og vi kan bestille logoflagg til.

Fasadestang
Fasadestang
Kontakt oss