Flaggstang spesial

I tillegg til våre standard flaggstenger, lager vi spesial stenger. Vi har spesialprodukter slik som maritim flaggstang, fasadestang og feststang. Ønsker du en annen farge eller en annen fasong, så hjelper vi å innfri dine ønsker.

Feststang

Feststanga passer perfekt hvis du har en liten hage, bor i rekkehus, leilighet, hybel, har balkong,
veranda eller takterrasse, eller hvis du bare ønsker en liten og flyttbar flaggstang. Den er enkel og veldig brukervennlig, samtidig som den tar seg meget godt ut. Feststanga gjør at ALLE kan få heist flagget på bursdagen sin. Skal du se fotballkamp med kompisene dine, er denne stanga genial å henge supporter flagget opp i, både utenfor døra, eller inne i stua. Dimensjon: 7x7x230 cm – firkant nede ved rota, dreid rund opp til toppen. Materialet: Limtre Gran – beste kvalitet! Den kommer ferdig hvitmalt, med kule, et 70 cm flagg, line til flagget, samt bolter og skruer til montering. Den er lett å sette opp, står stødig i vær og vind og du kan henge den opp etter veggen når du ikke bruker den.

Feststang
Feststang

Maritim flaggstang

En maritim stang gir følelsen av aktivitet. Det setter preg på eiendommen og man kan signalisere til omverdenen at her er det liv og røre. Det kan brukes egne logoflagg/vimpler, eller familieemblem. Det er en fin måte å sette pris på utenlandske gjester med deres lands flagg og vimpler. Det er og noe historisk over disse stengene, som strekker seg langt tilbake i historien. Vi leverer som på bildet og man kan få den med en heisbar gaffel i tillegg.

Maritim flaggstang i tre
Maritim flaggstang i tre